Roti-Pools begon in het jaar 2008, toen nog onder de naam Roti-Renting met het plaatsen van bouwkundige zwembaden. Omdat we ondertussen al 14 jaar vertrouwd zijn met dit concept van zwembaden weten wij als geen ander hoe wij dit moeten aanpakken. Door onze vakkennis die Roti-Pools heeft opgebouwd door de jaren heen, de nodige passie en opvolging garanderen wij u alleen maar genot van dit principe voor de komende jaren.

opbouw zwembadBouwkundige zwembaden krijgen een gewapende beton-bodemplaat die nadien mooi vlak gepolierd wordt. Nadien wordt de constructie opgebouwd met polystyreenblokken. Deze polystyreenblokken voelen enerzijds zeer zacht aan in het water en zijn anderszijds nog eens heel goed geïsoleerd. Rondom de polystyreenblokken vullen wij aan de buitenkant stabilisé aan zodoende de constructie binnen 100jaar nog steeds probleemloos in de grond zit. Voordat wij een gewapende liner 1,50mm dik plaatsen, om het zwembad waterdicht te maken, maken wij de binnenwanden mooi egaal. Zodoende er geen oneffenheden meer zichtbaar zijn wanneer er water in het zwembad is. Het zwembad wordt afgewerkt door de bouwheer gekozen boordsteen. De installatie van het zwembad wordt voorzien van een circulatiepomp, filterpomp, waterbehandeling naar keuze en een warmtepomp.

 

De tijdsduur van de werken voor een bouwkundig zwembaden duren ongeveer 2 werkweken volledig afgewerkt. Na 2 werkweken kan u dus vollop genieten van een door Roti-Pools geplaatst bouwkundig zwembad.