Bouw uw eigen zwembad met het zelfbouwpakket van Roti-Pools.

Droomt u al een tijd over een zwembad in uw eigen tuin en bent u bereidt de handen zelf uit de mouwen te trekken? Dan is Roti-Pools uw ideale partner, sinds ons bestaan helpen wij particulieren al die hun zwembad zelf willen bouwen. Door onze jarenlange ervaring komt elk project van de doe-het-zelvers tot een goed einde.

Een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en nog een uitstekendere ondersteuning staan centraal bij ons. Wij weten natuurlijk als geen ander dat een zwembad bouwen geen alledaags project is, daarom ondersteunt Roti-Pools u van A tot Z met de bouw van uw droomzwembad.

Roti-Pools heeft een magazijn vol met stock liggen, wilt u morgen al starten? Dat kan hierdoor! Ook kunnen wij het gevraagde materiaal leveren tot aan uw woning. Voor de start van de werken krijgt U een handleiding waar van het graven van de zwembadput tot afwerking toe van installatie, boordstenen, etc,..  alles staat uitgeschreven. Deze handleiding van 50 pagina’s geeft u de garantie dat het project tot een goed einde verloopt.

Bent u gewaagd deze uitdaging aan te gaan om uw eigen zwembad te bouwen? Aarzel dan niet om een afspraak met ons te maken.