fbpx
"Staan altijd klaar"
familie Vermeulen | Sint-Niklaas
"Goede referenties"
familie Van Ryssen | Merelbeke
"Degelijke materialen"
familie Sterckx | Hemiksem
"Benny is perfectionist"
familie Verlent | Laarne
"Goede service"
familie Verhulst | Sint-Niklaas
"Overzichtelijk advies"
familie Heyman | Wichelen
"Zijn correct!"
familie Quintelier | Elversele
"Voor kleinkinderen"
familie Meirsman | Nieuwkerken

Met een zwembadafdekking van Aquadeck® kiest u voor een veilige, elegante, energiebesparende en duurzame afdekking voor uw zwembad, voor jarenlang onbezorgd zwemgenot.

.be">
.be


Volautomatische zwembadafdekking

De zwembadafdekkingen van Aquadeck® openen en sluiten in een handomdraai. Een druk op de knop van uw afstandsbediening of van het bedieningspaneel is genoeg om de afdekking van uw zwembad te bedienen. U kiest voor optimaal comfort en gebruiksgemak.

Aquadeck® zwembadafdekking, inbouw of opbouw

U kunt een zwembadafdekking van Aquadeck® op verschillende manieren in uw zwembad integreren. Inbouw in uw zwembad is mogelijk. Bij deze optie komt de esthetiek optimaal tot haar recht. U kunt ook kiezen voor een opbouw constructie. Veiligheid en gebruiksgemak zijn dan eveneens gegarandeerd. De zwembadafdekkingen kunnen bij nieuw aan te leggen zwembaden toegepast worden, maar ook bij bestaande zwembaden.


Lamellen voor zwembadafdekkingen

De lamellen van zwembadafdekkingen van Aquadeck® zijn verkrijgbaar in PVC en in polycarbonaat. De PVC-lamellen zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurenassortiment. U kunt kiezen voor wit, transparant, solar, blauw, crème en grijs. De lamellen sluiten hierdoor perfect aan bij de door u gewenste stijl. De polycarbonaat-lamellen – die slagvaster zijn en een nog langere levensduur hebben - zijn verkrijgbaar in transparant en solar. De zwembadafdekkingen van Aquadeck® vormen voor elk zwembad een veilige, stijlvolle, energiebesparende en duurzame afdekking.


Lamellen uit PVC of polycarbonaat

Een Aquadeck® lamellen zwembadafdekking bestaat uit losse PVC-lamellen of polycarbonaat- lamellen. De PVC-lamellen zijn van de hoogste kwaliteit PVC. De polycarbonaat-lamellen zijn slagvaster en hebben een nog langere levensduur.


Zwembadafdekking met solar-lamellen

Solar-lamellen winnen de laatste jaren sterk aan populariteit. De belangrijkste toegevoegde eigenschap van de solar-lamellen? Ze maken optimaal gebruik van zonnewarmte. De solar-lamellen hebben een transparante bovenlaag die zonnewarmte doorlaten. In combinatie met de zwarte onderlaag – die warmte vasthoudt – profiteren de solar-lamellen optimaal van de zon. De solar-lamellen geven deze zonnewarmte af aan het water. Solar-lamellen zorgen zo voor een milieubewuste waterverwarming. Door de toepassing van duurzame solar-lamellen is het elektrisch verwarmen van het zwembad (nagenoeg) overbodig. Bovendien verlengen de solar-lamellen het zwemseizoen.

Kleuren lamellen voor zwembadafdekking

De lamellen voor de zwembadafdekking zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Voor elke gewenste stijl en ambiance is een passende zwembadafdekking beschikbaar. De PVC-lamellen zijn verkrijgbaar in wit, transparant, solar, blauw, crème en grijs. De polycarbonaat-lamellen zijn beschikbaar in transparant en solar.

Onze nieuwsbrief ontvangen?