fbpx
"Staan altijd klaar"
familie Vermeulen | Sint-Niklaas
"Goede referenties"
familie Van Ryssen | Merelbeke
"Degelijke materialen"
familie Sterckx | Hemiksem
"Benny is perfectionist"
familie Verlent | Laarne
"Goede service"
familie Verhulst | Sint-Niklaas
"Overzichtelijk advies"
familie Heyman | Wichelen
"Zijn correct!"
familie Quintelier | Elversele
"Voor kleinkinderen"
familie Meirsman | Nieuwkerken

Als grote watersportliefhebber droomde ik al jaren van een eigen zwembad in onze tuin. Toen we een tweetal jaar geleden naar Merelbeke verhuisden, spraken we hiervoor Roti Pools aan, we hadden de naam vernomen via een kennis. Dit bleek meteen een schot in de roos.  Benny kwam langs op het braakliggend terrein en schetste meteen zijn duidelijke visie over wat er kon komen. De offerte was bondig en duidelijk, zonder al te veel onnodige uitwijdingen of variabele prijzen. Met Cindy klikte het meteen en ze bracht me naar een paar realisaties van Roti Pools, zodat ik gemakkelijk een keuze kon maken qua afwerking. Ik was verkocht voor het totaal concept.

Een drietal maanden later, op de vooraf overeengekomen datum, startten de werken. Alles verliep vlot vanaf het begin tot de afwerking. Er was nooit oponthoud en alle afspraken werden nageleefd, dat gaf me een rustgevend gevoel.  De sfeer op de werf was ook altijd optimaal. Ons zwembad was klaar naar het einde van de herfst toe, dus we moesten nog wachten tot in de lente om ervan te kunnen genieten. Sindsdien zwemmen we bijna dagelijks van half maart tot eind november en buiten het normale onderhoud  hebben we nog geen problemen ondervonden.     

Dit zwembad in combinatie met ons poolhouse en jacuzzi is een klein stukje paradijs op aarde.  Frankrijk in Merelbeke, zeggen onze buren. Echt een meerwaarde in alle opzichten, we hebben altijd een vakantiegevoel als we buiten zitten. Begin dit jaar liet ik zelfs een all seasons warmtepomp installeren om het ganse jaar door te kunnen zwemmen.

Dus bedankt Benny en Cindy om dit te realiseren!

Bekijk het zwembadprofiel

Ervaringen van onze klanten

Voor Roti-Pools is het belangrijk dat we onze klanten ook aan het woord kunnen laten zodat ze hun ervaring kunnen delen met u.

Ervaringen van klanten zwembad aanleg, klanten aan het woord, zwembad laten plaatsen ervaringen, zwembad aanleg ervaring, wat klanten zeggen, recensies van klanten, recensie zwembad klanten, beoordeling zwembadbouwer, beoordeling zwembad aanleg

Onze nieuwsbrief ontvangen?