fbpx
"Staan altijd klaar"
familie Vermeulen | Sint-Niklaas
"Goede referenties"
familie Van Ryssen | Merelbeke
"Degelijke materialen"
familie Sterckx | Hemiksem
"Benny is perfectionist"
familie Verlent | Laarne
"Goede service"
familie Verhulst | Sint-Niklaas
"Overzichtelijk advies"
familie Heyman | Wichelen
"Zijn correct!"
familie Quintelier | Elversele
"Voor kleinkinderen"
familie Meirsman | Nieuwkerken


Wat is er heerlijker dan genieten van de bubbels om je heen en dit in aangename temperatuur. Niets relaxer dan lekker ontspannen in je eigen spa. Laat deze droom werkelijkheid worden en ontdek ons gamma spa's tegen de beste prijs/kwaiteit.
Meer en meer studie's bewijzen dat een spa niet enkel relaxerend werkt, maar ook goed is voor je gezondheid. De verschillende jets zorgen voor heerlijke lichaamsmassage. De aangename watertemperatuur (+- 37°C) zorgt ervoor dat het lekker vertoeven is in je spa, het ganse jaar door. Wat is er heerlijker dan lekker relaxen in je spa terwijl het buiten wintert !

 

 

 

Cover

Al onze Spa's zijn standaard voorzien van een cover. Deze zorgt ervoor dat er zo weinig mogelijk warmte verloren gaat.
De cover is gevuld met hoogwaardig schuim en afgewerkt in sterk "Marine Grade Vinyl" , dit met het oog op maximaal warmtebehoud.
De afdekking sluit mooi aan op de omkasting zodat het een schild vormt tegen de koude temperaturen en bijgevolg het water lekker warm blijft. Bijkomende voordeel is dat de spa veel makkelijker proper blijft en de onderhoudskosten dalen. Ook het openen en sluiten van de cover is uiterst eenvoudig

Coverlifter

De hoge kwaliteitslifter, uit roestvrij staal is ideaal om uw rug te sparen bij het openen en sluiten van de cover en voorkomt ook schade aan de afdekking tijdens de handeling. Standaard is de coverlifter voorzien bij al onze modellen.

Trapje

Zeker geen overbodig luxe accessoire is het trapje. Om veilig in en uit uw spa te stappen, mooi afgewerkt in hoogwaardig kwaliteitsmateriaal. Standaard bij al onze modellen, uitgezonderd op de Janus.


Onze modellen

- Model 2 zitplaatsen + 1 ligplaats
- Model 6 zitplaatsen
- Model 3 zitplaatsen + 2 ligplaatsen
- Model 4 zitplaatsen + 1 ligplaats


Onderhoudsproducten

Alle onderhoudsproducten kan u afhalen in onze shop te Sint-Niklaas.

Onze nieuwsbrief ontvangen?